Home

Lokaal verankerde begrafenissen met een persoonlijke toets regio Schoten en Antwerpen.

Daems staat klaar voor jou, 24/7.

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifieke dienst die je niet op onze site kan terugvinden? Neem hier contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Condoleren

Home

Het verhaal van Daems.

Frans Daems, grootvader van wijlen Joseph Daems, richt in 1924 zijn eigen koetsenbedrijf op. Frans Daems is een echte ondernemer, met een benzinestation en een ijssalon. Vijf jaar later begint hij met een bedrijf voor begrafenissen in Schoten.

Historiek

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwpsycholoog helpt.

Uitvaart regelen

Home

Onze uitvaartplanners in Schoten

Onze begrafenisondernemers zorgen samen met jou voor een intiem en persoonlijk afscheid waar herinneringen aan de overledene centraal staan en waar warmte en verbinding gecreëerd worden. Uitvaartplanner Daems Sereni, bekend als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over verschillende uitvaartaula’s en groetkamers in Schoten en omgeving.

Onze afscheidslocaties

Home
Home

Een nieuwe wind waait door de uitvaartsector. Sereni verenigt ervaren uitvaartondernemers. In het Sereni netwerk wordt nauw samengewerkt, kennis gedeeld en ontzorgd. Door het centraliseren van een aantal kerntaken, hebben de Sereni uitvaartplanners meer tijd voor de essentie: je met al hun kennis bijstaan. Want elke uitvaart is uniek. Elke uitvaart is maatwerk.

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Contacteer ons

ONTroerd magazine gaat over het leven en dat ons kan helpen, helen en troosten alsook inspireren.

Meer info

Home