Inspiratie Hoe ga je verder na het verliezen van een kind?

Hoe ga je verder na het verliezen van een kind?

Sereni Leiekant organiseert een educatieve* en informatieve avond met een persoonlijke getuigenis over hoe het verder moet na het verlies van een kind. Dit gaat door op dinsdag 8 maart 2022. Rouw- en verliesconsulent Frédérique Vanassche – vzw Saying Goodbye – begeleidt mensen in een moeilijke fase van hun leven. Zij weet als geen ander juist hoe belangrijk het is de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen. (*Attest van deelname te verkrijgen)

Het verliezen van een kind is voor ouders een meer dan schokkende gebeurtenis. Je krijgt te maken met hevig verdriet en een intense rouwperiode ligt voor je. Er is niet één standaard manier om zo’n verlies te verwerken. Als ouder moet je verder, maar het kan zwaar zijn om zelf het leven weer op te pakken terwijl het leven van je kind is afgebroken.  Wat helpt en wat helpt niet?  Hoe kan ik het verlies op termijn proberen te verzoenen met mijn leven? Dit zijn slechts enkele belangrijke vragen die een antwoord verdienen. Daarom wordt er op deze educatieve* en informatieve avond ook een persoonlijke getuigenis gebracht van iemand die zelf een kind verloren is.

Rouw- en verliesconsulent Frédérique Vanassche – vzw Saying Goodbye – begeleidt mensen in een moeilijke fase van hun leven. Zij weet als geen ander juist hoe belangrijk het is de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen. 

Inschrijven kan via events@sereni.be of telefonisch via 03 650 15 14. Gelieve “8/3-Leiekant” te noteren in de communicatie bij reservatie.

Datum en locatie
Dinsdag 8 maart 2022
Uitvaartcentrum Leiekant
Rekkemsestraat 83
8510 Kortrijk-Marke

Programma
19u00   Ontvangst
19u30   Voordracht
20u30   Napraten

*Attest van deelname te verkrijgen.