HomeWinkelTroostattentiesWenswoorden ‘On Day At A Time’ in Cortenstaal

Wenswoorden ‘On Day At A Time’ in Cortenstaal

Productcode: M095640

95.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze muurtekst is door Maud Bekaert met de hand gemaakt en daarna gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’ maar juist een beschermende functie heeft.

“One day at a time” kan vertaald worden als ‘Dag per dag’. Het kan een aanmoediging zijn voor wie voor een uitdaging staat of een hoopvolle boodschap voor wie een moeilijke periode doormaakt. Dit kalligrafieontwerp in cortenstaal is eveneens een mooi geschenk voor de liefhebber van poëzie en kalligrafie.

Je kan de cortenstaal kalligrafie creatie op een eenvoudige manier tegen een muur bevestigen. Met twee nagels (zie foto) hang je dit letterontwerp aan de muur. Je kan het ook gewoon in je interieur leggen, bijvoorbeeld op een mooie steen (zie foto) of op een stuk verweerd hout. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Bruin

Kleur

Roest bruin

Afmetingen (cm)

30 x 30 x 0,3

Materiaal

Cortenstaal

Levertijd (dagen)

6