HomeWinkelTroostattentiesWenswoorden ‘De Liefde Blijft’ Inox Gelakt Antraciet

Wenswoorden ‘De Liefde Blijft’ Inox Gelakt Antraciet

Productcode: M095583

100.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

“De tekst op deze gedenkplaat legt de nadruk op de liefde die overblijft na een overlijden. De liefde blijft verder bestaan, over de dood heen. De tekst biedt steun en troost op moeilijke momenten. Het is een gedenkteken dat bovendien de nadruk legt op wat er nog is en altijd zal zijn: de liefde.

Bij een overlijden kan deze tekstplaat in de afscheidsdienst worden gebruikt. Je kan achter de tekst, op de metalen voet van het stuk, een kaars plaatsen. De gloed van het kaarslicht is zichtbaar door de letters. Het effect hiervan is warm en troostend. Later kan de tekstplaat in een interieur bij een foto of urne worden gezet of buiten op het graf worden geplaatst.

De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert en gelaserd uit inox. Na het uitlaseren van de tekst werd de inox creatie ook nog eens gepoederlakt in helder wit, antraciet of taupe. Inox is uitermate weerbestendig en is met bovendien nog een extra verflaag perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige zwarte of witte stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven.

15,14 x 17 cm (sokkel 173 x 100 mm) De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Zwart

Kleur

Antraciet

Afmetingen (cm)

15,14 x 17 (sokkel 17,3 x 10)

Materiaal

Inox

Levertijd (dagen)

6