HomeWinkelUrnenveldmonument in Marlin met lazergravure

Urnenveldmonument in Marlin met lazergravure

Productcode: W091649

1,195.00 incl. BTW

Hier kunt u de foto opladen.
Toegestane bestandstypes: png gif jpg jpeg
Maximum breedte afbeelding: 2000 pixels
Maximum hoogte afbeelding: 2000 pixels

(max. bestandsgrootte 39 MB)
Er werd nog geen bestand gekozen

Wanneer een urnenveld voor meerdere personen is bestemd zal hiermee rekening gehouden worden bij de lay-out van de gravure.

Indien de naam reeds op de opgeladen foto staan,
dan hoef je deze hier niet in te geven.

Indien de data reeds op de opgeladen foto staan,
dan hoef je deze hier niet in te geven.

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be.
Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hier opgeven. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

- +

Beschrijving

Grafzerk (lessenaar) in granietsoort marlin, met lasergravure

Afmetingen grafzerk:

aflopende bovenplaat: 40 x 40 cm (lengte x breedte), dikte aflopend van 10 naar 5 cm
grondplaat: 50 x 50 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

Dankzij het procéde met LASERGRAVURE, kunt u onderstaand, uw eigen foto opladen, die vervolgens wordt gegraveerd in de marlin grafzerk.

De fotogravure heeft steeds een wit-grijze schijn.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” van de foto met de verwerking van de tekst: (naam + datum geboorte en overlijden), waardoor fouten worden uitgesloten.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Levertermijn (ook indien met plaatsing): +- 15 werkdagen

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troostartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur

Zwart

Materiaal

Marlin

Afwerking

Blinkend

Levertijd (dagen)

21