HomeWinkelurnenveldmonument in Brons

urnenveldmonument in Brons

Productcode: W091676

960.00 incl. BTW

Wanneer een urnenveld voor meerdere personen is bestemd zal hiermee rekening gehouden worden bij de lay-out van de gravure.

voornaam en familienaam overledene(n)

Klik hier om de lettertypes te zien.

André €0.00 urnenveldmonument in Brons Axelle €0.00 urnenveldmonument in Brons Catherine €0.00 urnenveldmonument in Brons Céline €0.00 urnenveldmonument in Brons Eveline €0.00 urnenveldmonument in Brons Georges €0.00 urnenveldmonument in Brons Gilbert €0.00 urnenveldmonument in Brons Louise €0.00 urnenveldmonument in Brons Morgane €0.00 urnenveldmonument in Brons Victor €0.00 urnenveldmonument in Brons

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.
Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.

Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.
Gelieve het juiste aantal karakters in te geven (letters, cijfers en tekens). Per letter wordt 5 euro gerekend, deze prijs kan aangepast worden volgens de prijs van het goud.

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be.
Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hier opgeven. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

- +

Beschrijving

Grafzerk om op een urnengraf te plaatsen met naamplaat in brons.

Afmetingen grafzerk:
bronzen plaat: 45 x 15 cm
grondplaat: 50 x 50 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

U kunt de grafzerk kiezen in de granietsoort naar uw keuze. De grafzerk is voorzien van een bronzen plaat waarin de familienaam en data worden uitgelaserd. De voornaam staat zwevend boven de bronzen plaat geschreven. De bronzen plaat is door middel van inox steunen bevestigd aan de grondplaat.

De gravure wordt uitgevoerd in het door u opgegeven lettertype.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” ter goedkeuring van de gravure. Daardoor worden fouten zo goed als uitgesloten.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Levertermijn (ook indien met plaatsing): +- 10 werkdagen

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troosttartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Materiaal

Brons

Levertijd (dagen)

21