HomeWinkelTroostattentiesTrooststeen ‘One Day At A Time’ Wit

Trooststeen ‘One Day At A Time’ Wit

Productcode: M095626

30.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

De in gietsteen gebeeldhouwde tekst “One day at a time” kan het best vertaald worden als ‘Dag per dag’. Een rouwproces is bijzonder moeilijk. Je kijkt best niet te ver vooruit maar ‘Dag per dag’. De letters zijn met de hand ontworpen en allemaal met elkaar verbonden als een mooi grafisch geheel.  De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes. Als je door die twee haakjes een stevig touwtje knoopt kan je de steen makkelijk ophangen aan één bevestigingspunt in de muur.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Afmetingen (cm)

13,5 x 16,5 x 1,5

Levertijd (dagen)

6