HomeWinkelTroostattentiesMuurtekst ‘Zij Aan Zij’ in Cortenstaal

Muurtekst ‘Zij Aan Zij’ in Cortenstaal

Productcode: M095611

50.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

‘Zij aan zij’. Deze quote zegt kort en krachtig dat we elkaar nodig hebben. Dat we er voor elkaar zijn. Dat we niet alleen zijn maar verbonden met de ander.

De tekst is door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd uit cortenstaal.

Je kan dit schenken aan een vriend of vriendin die voor een uitdaging staat. Aan iemand die het moeilijk heeft en wat steun kan gebruiken. Aan een collega die een zware taak op zich neemt. Een kind die een lastige examenperiode voor de boeg heeft. Een verpleegkundige, arts of therapeut die veel voor je heeft betekend en die je wil bedanken. Of gewoon aan iemand an wie je wil laten weten dat je nabij bent. Allemaal situaties waarin ‘Zij aan zij’ iemand kracht kan geven. Een mooie manier om te tonen: ik ben er voor je, samen kunnen we dit aan. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’. Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes. De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Hang de tekst daarom buiten op enkele millimeters van de muur.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Bruin

Kleur

Roest bruin

Materiaal

Cortenstaal

Levertijd (dagen)

6