HomeWinkelTroostattentiesKaarshouder ‘Vertel Nog Eens Van’ Wit

Kaarshouder ‘Vertel Nog Eens Van’ Wit

Productcode: M095597

30.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

De tekst in deze kaarshouder is van auteur en dichter Peter Verhelst. De tekst heeft een open einde en is een aansporing om zelf verder aan te vullen. Zit je samen met vrienden, familie of collega’s rond deze kaars dan kan de tekst een aanleiding zijn om verhalen, anekdotes of herinneringen uit het verleden opnieuw te vertellen en te beleven.

Het kaarsje in de steen is een theelicht groot formaat van het merk Spaas (type clearlight). Het kaarsje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen.

Op zowel de witte als de grijze steen kan bovenaan een korte tekst, een naam en/of een datum worden toegevoegd. Op deze manier personaliseer je de kaarshouder. Je ziet een voorbeeld van zo’n gepersonaliseerde steen op de foto’s hiernaast. De naam en/of datum worden op de steen geschreven met een zwarte stift. Tijdens je aankoop kan je de naam en/of datum die je op de steen wil laten schrijven, vermelden in het vak ‘bestelnotities’. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen.
De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Levertijd (dagen)

6