HomeWinkelTroostattentiesInox Gelakte Plaat met Wenswoorden ‘Zolang We Niets Vergeten Gaat Niets Verloren’ Antraciet

Inox Gelakte Plaat met Wenswoorden ‘Zolang We Niets Vergeten Gaat Niets Verloren’ Antraciet

Productcode: M095620

150.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze afscheidstekst in gepoederlakt metaal is van auteur en dichter Peter Verhelst. De dichter legt in deze tekst de nadruk op herinneringen. Het zijn de herinneringen waarmee we over de dood heen iemand dichtbij ons houden. De letters zijn elegante tijdloze Romeinse kapitalen. De sobere letters laten vooral de tekst spreken en dragen op een sterke manier de troostende woorden.  De letters zijn gelaserd uit gepoederlakte (geschilderde) inox. Inox is uitermate weerbestendig is en met bovendien nog een extra verflaag perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen.

Bij een overlijden kan deze tekstplaat in de afscheidsdienst worden gebruikt. Je kan achter de tekst, op de metalen voet van het stuk, een kaars plaatsen. De gloed van het kaarslicht is zichtbaar door de letters. Het effect hiervan is warm en mooi. Later kan de tekstplaat in een interieur bij een foto of urne worden gezet of buiten op het graf worden geplaatst.De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Zwart

Kleur

Antraciet

Afmetingen (cm)

20 x 29,4 (sokkel 20 x 10)

Levertijd (dagen)

6