HomeWinkelTroostattentiesInox Gelakte Plaat met Wenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ Antraciet

Inox Gelakte Plaat met Wenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ Antraciet

Productcode: M095566

90.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze gedenkplaat zegt op de meest eenvoudige manier hoe je iemand die er niet meer is, dichtbij kan houden. In onze gedachten leef je verder. ‘Ik denk aan je’. Bij het heengaan van een geliefde, een moeder, een vader, een kind, een vriend of vriendin wil je laten weten dat je nog aan die persoon denkt. Dat die in gedachten altijd bij je zal blijven.

De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

De letters, elegante Romeinse kapitalen, zijn een tijdloos en stijlvol ontwerp van letterontwerpster Maud Bekaert. De tekst is gelaSerd uit inox. Na het uitlazeren van de tekst werd de inox gedenkplaat ten slotte ook nog eens gepoederlakt. Inox is uitermate weerbestendig en is met bovendien nog een extra verflaag perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Bij een overlijden kan deze tekstplaat bijvoorbeeld in de afscheidsdienst worden gebruikt. Je kan achter de tekst, op de metalen voet van het stuk, een kaars plaatsen. De gloed van het kaarslicht is zichtbaar door de letters. Het effect hiervan is warm en mooi. Later kan de tekstplaat in een interieur bij een foto of urne worden gezet of buiten op het graf worden geplaatst.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Zwart

Kleur

Antraciet

Afmetingen (cm)

15,1 x 17 (sokkel 15,1 x 10)

Levertijd (dagen)

6