HomeWinkelTroostattentiesHerinneringscirkel ‘Altijd Bij Me’ Wit Gelakte Inox

Herinneringscirkel ‘Altijd Bij Me’ Wit Gelakte Inox

Productcode: M095580

35.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

De herinneringscirkel ‘Altijd bij me’ is gemaakt in wit gelakt metaal. Je kan de cirkel ophangen in je interieur of buiten in je tuin of op je terras. De herinneringscirkel is een focus om een geliefde, kind, ouder of vriend die er niet meer is, dichtbij te houden en te herinneren.

Het idee van de herinneringscirkel komt van rouwtherapeut Manu Keirse. Het idee werd met zijn goedkeuren uitgewerkt voor Atelier Wolk. Het is belangrijk dat we blijven herinneren. Op bepaalde momenten zoals bijvoorbeeld feestdagen, wordt rouw vaak extra moeilijk. We willen onze dierbaren dicht bij ons, ook wie er niet meer is. Je kan de cirkel ophangen waar je wil. Op een plekje waar alleen jij hem ziet of net op een plaats waar iedereen de cirkel kan zien.

Bovenaan de herinneringscirkel is een gaatje voorzien waardoor je de cirkel met een nylon draad makkelijk kunt ophangen. Buiten hang je de cirkel aan een tak. Binnen kan je de cirkel ophangen in een raamkozijn, aan het plafond of in een rouwhoek. Voor binnen is een zelfklevend houdertje meegeleverd waaraan je de nylon draad makkelijk kan bevestigen.

De letters zijn door Maud Bekaert met de hand ontworpen en daarna gelaserd in het metaal.

Onder de tekst kan je de voornaam laten toevoegen van wie je wil herinneren. Dat wordt gedaan met dunne zwarte weersbestendige inkt. Wil je dit? Vermeld dit dan in het vak ‘bestelnotities’ tijdens je bestelling.

De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey. 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Materiaal

Inox

Levertijd (dagen)

6