HomeWinkelTroostattentiesDibondplaat met Wenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ Groen

Dibondplaat met Wenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ Groen

Productcode: M095563

45.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze herdenkingstekst zegt op de meest eenvoudige manier hoe je iemand die er niet meer is dichtbij kan houden. In onze gedachten leef je verder. ‘Ik denk aan je’. Bij het heengaan van een geliefde, een moeder, een vader, een kind, een vriend of vriendin wil je laten weten dat je nog aan die persoon denkt. Dat die in gedachten altijd bij je zal blijven.  De letters, elegante Romeinse kapitalen, zijn een tijdloos en stijlvol ontwerp van letterontwerpster Maud Bekaert.

In een interieur kan je de tekst in een plexi sokkel bij een foto of urne zetten. Je kan de tekst ook buiten op een grafsteen of urnegrafsteen plaatsen. De plaat kan enerzijds rechtstreeks op een graf worden verlijmd of anderzijds met een stenen sokkel op het graf worden gezet. In combinatie met de stenen sokkel komt de plaat wat schuin te liggen waardoor de tekst extra leesbaar wordt.

Onder de tekst kan je een naam of enkele woorden laten toevoegen met een weerbestendige stift. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Wil je dit zelf doen in je eigen handschrift, via deze link is de verfstift te bestellen. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Groen

Kleur

Groen

Afmetingen (cm)

15 x 16,5 (3 mm dik)

Materiaal

Dibond

Levertijd (dagen)

6